OYLARIN DÜŞME SEBEBİNİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY REHAVETE BAĞLADI

OYLARIN DÜŞME SEBEBİNİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY REHAVETE BAĞLADI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 28 Mayıs seçiminin ardından sonuçları değerlendirirken, oylardaki düşüşü böyle değerlendirdi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 14 Mayıs ile 28 Mayıs arasında ilçede alınan oylarda yaşanan düşüşü, rehavete bağladı. Azbay, “Seçmenimiz nasılsa kazanıyoruz diye, oy kullanmaya gelmedi.” dedi.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundan Yüzde 52’lik bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek çıkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferini seçim akşamı partilileriyle coşkulu bir şekilde kutlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, sonuçları değerlendirdi. “Çok büyük bir mutluluk yaşadık” diyerek seçim gecesinde yaşanan sevinç gösterilerini izah eden AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, “Bir seçimden de reisimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan zaferle çıktı. Vatana, millete hayırlı olsun. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu zafer mukaddes davanın erlerini, teşkilatlarımızı ilelebet payidar etti.”dedi.

2. TURDA OYLAR NEDEN DÜŞTÜ?
İlk turda önde çıkmalarına rağmen ikinci turda 2 binden fazla farkın çıktığı Çerkezköy’deki seçim sonuçlarını değerlendiren Salih Azbay, “Ben Cumhur İttifakı ortaklarımızın sandığa gitmediği söylemini kabul etmiyorum. Kamuoyunda, toplumda öyle konuşmalar olabilir. Ben tüm ittifak ortaklarımıza da teşkilatlarına da teşekkür ediyorum. Benim öyle bir şey konuşmam vicdanlı olmaz. Ama genel olarak seçmenimizde bir rehavet oluştu. Bunu diyebiliriz. İlk seçimle ikinci seçim arasında çok kısa bir süre vardı. Bu sürede seçmenin fikir değiştirmesi de söz konusu olamaz. Rehavet olduğunu düşünüyorum. Seçmenimiz nasılsa kazandık dedi. Bir de ilçemizde Anadolu’dan çok vatandaşımız var. İlk seçimden sonra köyüne, ilçesine, memleketine gidenler oldu. Sürede kısa olunca tekrar geri gelemediler diye   düşünüyorum.” diye konuştu.

TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLADI

Sonuç olarak seçimi kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlçe Başkanı Azbay, “Bu kutsal davanın sürmesi önemliydi. Bunu başardık. Tüm teşkilatlar olarak, Cumhur İttifakı paydaşlarımız olarak hep birlikte çalıştık, gayret ettik. Sonuç itibariyle seçimi kazanmak önemliydi, bizde kazandık. Cumhurbaşkanımız bu zaferle Türkiye Yüzyılı’nı da başlattı. Herkese hayırlı olsun. Ülkemize, milletimize, Tekirdağ’ımıza, Çerkezköy’ümüze hayırlı olsun. Daha yapacak çok hizmetimiz var.” İfadelerini kullandı.



MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR