YANGIN OLSA İTFAİYE GİREMEZ, HASTA OLSA AMBULANS!

YANGIN OLSA İTFAİYE GİREMEZ, HASTA OLSA AMBULANS!

Çerkezköy`de `örnek sokak` olarak trafiğe kapatılan sokağın girişine yapılan parklar acil bir durum halinde, esnafı tedirgin ediyor.

Çerkezköy`de Köse Sokak esnafı, araç parkları yüzünden büyük bir tedirginlik yaşıyor. Esnaf, sokağın girişine yapılan parklar nedeniyle itfaiye ve ambulans gibi acil hallerde büyük sorun yaşamaktan korkuyor.

Çerkezköy`ün en hareketli noktalarından biri olan Atatürk Caddesi Köse Sokak`ta park sorunu yaşanıyor.  Sokağın, belediye tarafından yapılan `Örnek sokak`lardan biri olarak trafiğe kapatıldığını belirten esnaf, "Sokağımız trafiğe kapalı. Acil durumlarda tek bir giriş bulunuyor. Bu girişi de araçlarını park eden sürücüler kapatıyor. Allah göstermesin, acil bir durum olursa ne olacak? Bir yangın çıksa itfaiye, hasta olsa ambulans giremez. Öncelikle sürücüleri daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Yetkilileri de bu duruma çare bulmaya davet ediyoruz. Sürücüler, sokak girişine araçlarını park ettiklerinin farkında değiller galiba.  Lütfen aracımızı sokak girişene park etmeyelim. Sayın yetkililerden de park eden araçlara uyarıda bulunmalarını, ceza kesmelerini bekliyoruz." diye çağrıda bulundular.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM