YANGIN OLSA İTFAİYE GİREMEZ, HASTA OLSA AMBULANS!

YANGIN OLSA İTFAİYE GİREMEZ, HASTA OLSA AMBULANS!

Çerkezköy`de `örnek sokak` olarak trafiğe kapatılan sokağın girişine yapılan parklar acil bir durum halinde, esnafı tedirgin ediyor.

Çerkezköy`de Köse Sokak esnafı, araç parkları yüzünden büyük bir tedirginlik yaşıyor. Esnaf, sokağın girişine yapılan parklar nedeniyle itfaiye ve ambulans gibi acil hallerde büyük sorun yaşamaktan korkuyor.

Çerkezköy`ün en hareketli noktalarından biri olan Atatürk Caddesi Köse Sokak`ta park sorunu yaşanıyor.  Sokağın, belediye tarafından yapılan `Örnek sokak`lardan biri olarak trafiğe kapatıldığını belirten esnaf, "Sokağımız trafiğe kapalı. Acil durumlarda tek bir giriş bulunuyor. Bu girişi de araçlarını park eden sürücüler kapatıyor. Allah göstermesin, acil bir durum olursa ne olacak? Bir yangın çıksa itfaiye, hasta olsa ambulans giremez. Öncelikle sürücüleri daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Yetkilileri de bu duruma çare bulmaya davet ediyoruz. Sürücüler, sokak girişine araçlarını park ettiklerinin farkında değiller galiba.  Lütfen aracımızı sokak girişene park etmeyelim. Sayın yetkililerden de park eden araçlara uyarıda bulunmalarını, ceza kesmelerini bekliyoruz." diye çağrıda bulundular.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

TRAKYA TARIM MAKİNALARI KÜMELENME PROJESİNDE İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ’IN 2024 GSYH’Sİ 718 MİLYAR 484 MİLYON TL OLDU

BAŞKAN ÇETİN’E VELİKÖY OSB MTAL’DEN ZİYARET

MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNDEN ÇERKEZKÖY İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07