OSMANLI CAMİİ’NİN TUVALET VE ABDESTHANELERİ YENİLENİYOR

OSMANLI CAMİİ’NİN TUVALET VE ABDESTHANELERİ YENİLENİYOR

Çerkezköy Belediyesi, kentlerinin simgesel yapılarından biri olan Merkez Osmanlı Camii'nin tuvalet ve abdesthanelerinin yenilenmesi çalışmalarına devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi, kentlerinin simgesel yapılarından biri olan Merkez Osmanlı Camii'nin tuvalet ve abdesthanelerinin yenilenmesi çalışmalarına devam ediyor. Caminin dış cephe ve minareleri, mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli kullanılarak temizlendi.

Çerkezköy Belediyesi, kentlerinin simgesel yapılarından biri olan Merkez Osmanlı Camii'nin tuvalet ve abdesthanelerinin yenilenmesi çalışmalarına devam ediyor. Tuvalet ve abdesthanelerinde ise erkekler tuvaleti bölümünde 20 adet şadırvan, 14 adet kabinli tuvalet, 4 adet pisuar ve 2 adet lavabo tezgahı yapıldı. Kadınlar tuvaleti bölümünde ise 3 adet kabinli tuvalet, 7 adet şadırvan ve 2 adet lavabo tezgahı inşa edilmesi planlanıyor. Yapılan yenileme çalışmaları kapsamında caminin altyapısı da tamamen yenilendi ve 5 ton kapasiteli su deposu yerleştirildi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.



TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI