OSMANLI CAMİİ’NİN DIŞ CEHPESİ YENİLENİYOR

OSMANLI CAMİİ’NİN DIŞ CEHPESİ YENİLENİYOR

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Osmanlı Camii Çerkezköy Belediyesi tarafından mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor.

Kentin simge yapılarından biri olan Osmanlı Camii Çerkezköy Belediyesi tarafından daha şık ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Daha önce Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Saat Kulesi’ni mikro lazer kumlama tekniği ile daha güzel bir görünüme kavuşturan Çerkezköy Belediyesi, şimdi de Osmanlı Camii’ni güzel bir görünüme kavuşturuyor.

MİKRO LAZER KUMLAMA TEKNİĞİ KULLANILIYOR

Çerkezköy’ün simge yapılarından biri olan Osmanlı Camii’nin mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Osmanlı Camii’nin tüm cephelerini ve minarelerini mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalar tamamlandığı zaman Osmanlı Camiimizin dış cephesi ibadete açıldığı ilk günkü gibi şık ve güzel görünecek. Bugün başladığımız çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

 



TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI