OSMANLI BANKASI’NDA BANKACILIĞA BAŞLAMIŞTI, EMEKLİ OLDU!

OSMANLI BANKASI’NDA BANKACILIĞA BAŞLAMIŞTI, EMEKLİ OLDU!

Şekerbank Çerkezköy Şubesi’nin emektar müdürü Fatmagül Erbaş, Osmanlı Bankası’nda başladığı 30 yıllık meslek hayatını tamamlayarak, emeklilik dilekçesini verdi.

1856’da kurulan ve 2001 yılında kapatılan Osmanlı Bankası’nda bankacılığa başlayan Şekerbank Çerkezköy Şubesi Müdürü Fatmagül Erbaş, 30 yıllık mesleki hayatının ardından emeklilik dilekçesini verdi. Erbaş, haftaya emekli oluyor.

2018 yılından buyana Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fatmagül Erbaş, emekli oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren bankadaki müdürlük görevini bırakarak, 30 yıllık mesleki yaşamından emekli olacak Fatmagül Erbaş, 1992 yılında bugün Türkiye’de bulunmayan Osmanlı Bankası’nda işe başladı. Osmanlı Bankası Etiler Şubesi’nde görev yapan Erbaş, daha sonra yine İstanbul’un çeşitli semtlerinde İnterbank, Kentbank, Bankekspres, Tekfenbank, Denizbank, Abank gibi bankalarda çalıştı. İlk kez 2007 yılında Denizbank’ta şube müdürü olan Erbaş, 2016 yılında Şekerbank’a geçerek burada şube müdürlüğüne devam etti. 2018 yılında Şekerbank Silivri Şubesi'nden Çerkezköy Şube Müdürlüğü’ne atanan Erbaş, 30 yıllık meslek hayatını bu hafta tamamlayarak, emekli olacak.

MESLEKTE 30 YIL

İlk kez 1856 yılında kurulan Osmanlı Bankası’nın Etiler Şubesi’nde mesleki hayatına başladığını belirten Fatmagül Erbaş, “Osmanlı Bankası’nın Fransızlarda olduğu zaman Osmanlı Bankası’nda çalıştım. Yöneticilerimiz Fransız’dı. Bugüne kadar 8 değişik bankada çalıştım. Meslekte 30 yıl oldu. Yaklaşık 4 yıldır Çerkezköy Şube Müdürlüğü yapıyorum. Bu hafta emekliliğim doluyor, haftaya emekli olacağım. Çerkezköy'de güzel günler geçirdim. Mesai arkadaşlarımı Çerkezköy'ü hiç unutmayacağım.”dedi.

HERKESİN SAYGISINI VE SEVGİSİNİ KAZANAN YÖNETİCİ

Emekliye ayrılan Fatmagül Erbaş’a çalışma arkadaşları ve müşterileri ise, “Her zaman güler yüz ve dostça müşterilerine davranmıştır. Personeline ise mesai arkadaşlığından çok kardeş gibi davranarak herkesin saygısını ve sevgisini kazanan bir yöneticidir.” İfadelerini kullandı.

 

 



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI