Tarih: 29.06.2021 16:41

OSMAN YAZI DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, geçmiş dönem Ak Parti İlçe Başkanlarından Sait Yazı?nın babası Osman Yazı (88) dualarla  toprağa verildi.

Dün yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybeden Osman Yazı, bugün Çerkezköy Osmanlı Camisi?nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde İstasyon Mezarlığı?nda defnedildi.

Merkez Osmanlı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları  Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Halil Yıldırım ve Ruhi Özden, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,  Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Metal Sendika Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediyesi eski başkan yardımcılarından Gökhan İnce, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Adem İçli ve Ahmet Yıldız ile siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri,  STK temsilcileri, Yazı ailesi ve çok sayıda cemaat katıldı. TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr Mustafa Şentop ise cenazeye çelenk gönderdi.

Trakya Flaş Haber ailesi olarak Merhum Osman Yazı?ya Allah`tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağılı ve sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —