Sağlık

Sağlık Haberleri

OPTİMED’TEN ATA’YA SAYGI: 09.05

OPTİMED’TEN ATA’YA SAYGI: 09.05

Optimed Hastanesi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tüm personeliyle hastane önünde sıralanarak andı

Özel Optimed Hastanesi, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. Yılında tüm personeliyle hastane önünde saygı duruşuna geçerek andı.  

Bölgede uzun yıllardır ‘kaliteli sağlık hizmeti’ ile hastalarını ağırlayan Çerkezköy ve Çorlu’da hizmet veren Özel Optimed Hastanesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıl dönümünde tüm personeliyle bir araya gelerek andı.

Saat 09:05’te tüm hastane ekibinin hazır bulunduğu törende konuşan hastane Başhekimi Dr. Çetin Üçeçam, “Cumhuriyetimizin kurucusu, bayrağımızın mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü. Yalnız bizim değil tüm dünyanın örnek aldığı ve hayran kaldığı Ata’mızın ruhu şad olsun.’’ dedi.

Bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan tören akabinde İstiklal Marşı ile devam etti.



Anahtar Kelimeler: OPTİMED’ SAYGI: .
Yorum Yazın

KENTİN SAĞLIK SOHBETLERİ ÇERKEZKÖY’DE SAĞLIK BİLİNCİNİ ARTIRIYOR

OPTİMED SAĞLIK GRUBU’NDA BAŞARILI BOYUN FITIĞI AMELİYATI

65 YAŞINDAKİ EMEKLİ İŞÇİNİN BURNUNDAN YAKLAŞIK 100 GRAMLIK TAŞ ÇIKARILDI

AİLE İÇİNDE SAĞLIKLI İLETİŞİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OP. DR. MERT TALAY: GENİTAL ESTETİKTE DOĞAL SONUÇLAR VE MODERN ÇÖZÜMLER