ONLAR TARTIŞIRKEN AHMET ÇETİN ÇALIŞIYOR!

ONLAR TARTIŞIRKEN AHMET ÇETİN ÇALIŞIYOR!

Rakipleri seçim yeri ve tarihi tartışmasındayken Sarı Liste Adayı Ahmet Çetin boş durmuyor!

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu tarafından 8 Kasım 2022 Salı günü olarak açıklanan seçim günün ardından rakipleri yer ve tarih tartışmasına dursun, Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, kendinden emin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Çetin, bugün de esnaf ve tüccarla birlikte, seçim sonrasında yapacakları projeleri istişare etti.

TARTIŞMALARDAN UZAK…

ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Yeşil ve Mavi liste adaylarının, seçim tarihi ve yerine yönelik itirazlarını sürdürmesine aldırış etmeden, bugünü de sahada geçirdi. Ahmet Çetin, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı’da iş insanlarını, ziyaret ederek, ticaret erbabıyla projelerini konuştu.

PROJELERİNİ ANLATTI

Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, ekibiyle birlikte esnaf ve tüccar ziyaretleri kapsamında çeşitli firma sahipleriyle görüştü. Başkan Adayı Çetin, “Kısmet olur iş başına gelirsek, yeni dönemde ekibimle birlikte esnaf ve tüccarımızın iş hacmini artırmayı hedefimize koyduk. İnşallah hep birlikte kazanacağız.”dedi.

TEDARİK VE SATIN ALMA GÜNLERİ

Başkan Adayı Ahmet Çetin, ziyaretleri sırasında projeleri arasında bulunan ‘Tedarik ve satın alma günleri’ hakkında bilgiler verirken, “Sanayicilerimizin, ürün ve hizmet tedariği kapsamındaki satın alma operasyonlarında, bölgemizdeki esnaf ve tüccarımıza öncelik vermesini sağlayacak sinerjiyi yaratacağız. Bölgemizdeki esnaf, tüccar ve sanayicilerimizi, her yıl düzenli aralıklarla ÇTSO olarak organize edeceğimiz, ‘Tedarik ve satın alma günleri’nde bir araya getireceğiz. Esnaf ile tüccarımızın ürün ve hizmetlerini sanayinin kalbine taşıyacağız. Böylece bölgemizdeki ekonomik aktiviteyi artıracak ve ticarette yine birlikte kazanacağız.”dedi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM