Gündem

Gündem Haberleri

ONLAR DA ERDİ MURADINA…

ONLAR DA ERDİ MURADINA…

Çerkezköy’ün tanınan isimlerinden eski siyasetçi Abdulgani Yüce’nin oğlu Elyasa, görkemli bir düğünde Tuğçe Hasmili ile dünya evine girdi.

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği yapan ilçenin tanınan isimlerinden Abdulgani Yüce, oğlunu evlendirdi. Elyasa Yüce, hafta sonunda yapılan düğün ile Tuğçe Hasmili ile hayatını birleştirdi.

Abdulgani Yüce ile Sevgi Yüce’nin oğlu Elyasa, Muharrem Hasmili ve Canan Hasmili’nin kızı Tuğçe Hasmili dünya evine girdi. Pazara akşam 19.00’da Kapaklı’daki Orkide Düğün Salonu’nda başlayan düğüne Hasmili ve Yüce ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Gelinle damadın salona gelmesiyle başlayan düğün, ilk dansın ardından takı töreniyle devam etti. Abdulgani ve Sevgi Yüce ile dünürleri Muharrem ve Canan Hasmili çifti de takı töreni boyunca davetlilerin tebriklerini kabul etti.

Çerkezköy’de Ali Ertem’in başkanlığı döneminde AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği yapan Abdulgani Yüce’yi eski günlerden siyasi simalar bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Düğüne siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda eski ve yeni siyasetçi de katılarak Elyasa ve Tuğçe çiftini tebrik etti.

 



Anahtar Kelimeler: ONLAR MURADINA…

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ