MURATLI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU PANDEMİ SONRASI YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLADI

MURATLI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU PANDEMİ SONRASI YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Pandemi sebebiyle faaliyetlerine bir süre ara verilen Büyükşehir Belediyesi?nin Muratlı İlçesi Yarı Olimpik Yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin, Tekirdağlılara spor yapabilecekleri ve hoşça vakit geçirebilecekleri yeni alanlar kazandırma çalışmaları kapsamında hizmete sunduğu ancak pandemi sebebiyle faaliyetlerine bir süre ara verilen Muratlı İlçesi Yarı Olimpik Yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı. 

Pandemi dolayısıyla verilen arada son düzenlemelerin yapılarak yeniden hizmete hazır hale getirilen Muratlı İlçesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ`dan havuz ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı İlçemizde, başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği bir tesisi daha hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Muratlı İlçesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun faaliyetlerine pandemi sebebiyle bir süre ara vermiştik. Bugün (09 Ağustos 2021) itibariyle havuzumuz vatandaşlarımızın hizmetinde. Çocuklarımızın gönüllerince eğlenecekleri havuzumuzun ilçemize, şehrimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Muratlı İlçesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Pazartesi bakım günü dışında haftanın 6 günü 11:00-18:00 saatleri arasında vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI