OKUL İNŞAATININ İŞÇİLERİYLE YEMEK YEDİLER

OKUL İNŞAATININ İŞÇİLERİYLE YEMEK YEDİLER

Kızılpınar Atatürk İlkokulu inşaatında çalışan işçilerin öğlen yemeğinde misafirleri vardı!

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, yapımı süren Kızılpınar Atatürk İlkokulu inşaatı işçileriyle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy’de ‘Yık-Yap’ modeliyle Arzen İnşaat tarafından yapımı süren Atatürk 24 derslikli Atatürk İlkokulu inşaatını denetim için giden Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bu sırada öğlen yemeği için hazırlanan işçilerle bir araya geldi. 

İNŞAAT ALANINDA DENETİMDE BULUNDULAR

Okul inşaatında çalışan işçiler için öğlen yemeği veren Arzen İnşaat’ın sahibi Yılmaz İlhan, okul inşaatındaki son durum ve denetim için gelen Kaymakam Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin’i de yemeğe davet etti. İnşaatı gezen ve Arzen İnşaat’ın sahibi Yılmaz İlhan’dan son durum hakkında bilgiler alan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, daha sonra beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile birlikte işçilerin sofrasına oturdu. İşçilerle yemek yiyen Kaymakam Günlü ile beraberindekiler yemeğin ardından inşaat alanından ayrıldı.



GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ

TUSAŞ YETKİLİLERİ ÇERKEZKÖY TSO ÜYELERİ İLE BULUŞTU