OKAN ÖZGÖR DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

OKAN ÖZGÖR DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Geçen dönem Çerkezköy Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yapan İmdat Özgör’ün oğlu Okan Özgör dualarla toprağa verildi.

Dün vefat eden 21 yaşındaki Okan Özgör, bugün öğlen kılınan cenaze namazının ardından Çerkezköy İstasyon Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

2014-2019 yıllarında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İmdat Özgör’ün üniversite öğrencisi oğlu Okan Özgör (21) dün hayatını kaybetmişti. Okan Özgör için bugün 15 Temmuz Camisi’nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Baba İmdat Özgör cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul etti. Kalabalık bir cemaat tarafından cenaze namazı kılınan Okan Özgör, daha sonra İstasyon Mezarlığı’na defnedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın çelenk gönderdiği Okan Özgör’ün cenaze törenine CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, çok sayıda siyasi ve STK temsilcisiyle, Özgör Ailesi’nin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda cemaat katıldı.

Çanakkale Üniversitesi’nde eğitim gören Okan Özgör, evinde ölü halde bulunmuştu. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Okan Özgör’ün gerçek ölüm nedeni adli tıp incelemişi sonrası belirleneceği öğrenildi.  



Anahtar Kelimeler: ÖZGÖR DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?