ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇERKEZKÖY’DE KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇERKEZKÖY’DE KUTLANDI

Öğretmenler gününe bir gün kala, öğretmenleri anmak ve kutlamak amaçlı Çerkezköy’de düzenlenen kahvaltı programına önemli isimler katıldı.

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği, Çerkezköy Tokaçin Restaurant’ta, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenlerin davetli olduğu bir kahvaltı programı düzenledi.  

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren, Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, “Tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerli. Gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

AHMET ÇETİN’E HAYIRLI GÖREVLER DİLİYORUM 

Daha sonra konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın, Büyükşehir’deki toplantısı nedeniyle programa katılamadığını ifade etti. Bayram, “24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutlarım. Bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Bununla birlikte Çerkezköy Ticaret Odası’nda göreve yeni gelen hayırsever ve başarılı iş adamı Ahmet Çetin’e hayırlı görevler diliyorum. Tüm Çerkezköy’e hayırlı olsun” diye konuştu.

ATATÜRK’ÜN İLKELERİ ÇERÇEVESİNDE 

Bütün öğretmenlerin tüm gençleri ve çocukları kendi çocukları gibi yetiştirdiğini söyleyen ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin ise, “Bu ülkenin geleceğine katkı sağlayacak öğretmenlerimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri çerçevesinde yetiştirmenizi rica ediyorum. Lütfen onlara bu bilinci aşılayın. Başta, Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarım” dedi. 

DÜZCE’YE GEÇMİŞ OLSUN 

Daha sonra bir konuşma yapan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ise öğretmenler gününü kutlarken, “Kahvaltıyı düzenleyen tüm abilerimize teşekkür ediyorum. Dün yaşanan Düzce depreminden dolayı bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı hayırsever Serkan Karagöz ise konuşmasında öğretmenlerin tüm protokollerden üstün olduğunu ifade ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Karagöz,”Siz değerli öğretmenler ile beraber olmak hepimiz için çok önemli” dedi. 

Programda son olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş konuştu. Gümüş de Düzce depreminden dolayı geçmiş olsun dileklerini ifade etti. Gümüş, öğretmenler gününü en içten dilekleri ile tebrik ettiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Tokaçin Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına;  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri katıldı. 



TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU