EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle Kapaklı’da öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Kapaklı’da Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle öğrencilere trafik bilinci ve farkındalığını erken yaşta aşılamak amacıyla uygulamalı trafik eğitimi verildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliği içerisinde verilen eğitimde çocuklar özel olarak hazırlanan Çocuk Trafik Eğitim Parkuru’nda akülü araba ve motosiklet kullanarak hem trafik deneyimi yaşadı hem de trafik kuralları ile tanıştı.

HEM TEORİK HEM PRATİK EĞİTİM

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle İbni Sina İlkokulu bahçesine yaya geçitleri, trafik levha ve ışıklarının yer aldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkuru hazırlandı. Kapaklı Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliği içerisinde düzenlenen eğitimde öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. Teorik bilginin ardından öğrenciler Çocuk Trafik Eğitim Parkuru’nda akülü araba ve motosiklet kullanarak hem deneyim yaşadı hem de trafik levha ve işaretleriyle tanıştı.

Eğitim sonunda öğrencilere günün anısına trafik dedektifi kimlik kartı verildi.



TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKİRDAĞ’DA 3 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

ÇORLU’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI: EROİN VE BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA ÇARPIP KAÇTI