Gündem

Gündem Haberleri

ÖĞRENCİLER KIYAFET SEÇİYOR

ÖĞRENCİLER KIYAFET SEÇİYOR

Yeni eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken, okul kıyafetlerinin satışı da başladı. Esnaf, fiyat artışları ve yoğunluklar yaşanmadan önce okul kıyafeti alacak olanlara acele etmeleri tavsiyesinde bulundu.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasına 1 aydan daha az bir süre kalırken, okul kıyafetleri satışları da hummalı bir şekilde sürüyor. Egem Giyim işletme sahibi Selim Arıkök, okul kıyafetlerinin satışlarının başladığını belirterek, velilerden çocukları için yapacakları kıyafet alışverişini sona bırakmamalarını istedi. Arıkök, “Malum enflasyonlu günler yaşıyoruz ne kadar erken alırsan o kadar hesaplı olur. Ayrıca son günlerin yoğunluğuna da kalmadan rahat rahat öğrencilerimizin eksikleri tamamlanmış olur.” dedi. 

“ZAMLI FİYATTAN ALMAMIŞ OLURLAR”

Bir yandan dükkanına gelen öğrencilerin taleplerine göre onları giydiren Egem Giyim işletme sahibi Selim Arıkök, bir yandan da sorularımızı yanıtladı. Çerkezköy’ün köklü esnaflarından Selim Arıkök, satışta olan kıyafetler tükenir ve yeniden üretim sürecine gidilirse, fiyatların değişebileceğini belirtirken hem yoğunluğa hem de zamlı alışveriş yapmamak için, velilere acele etmelerini önerdi. Arıkök, “Bu dönem velilerimiz ve öğrencilerimiz ellerini çabuk tutarlarsa okul kıyafetlerini daha uygun fiyatlardan almış olurlar.”dedi. 

“ÜRÜNLERİMİZ KALİTELİ”

Çerkezköy ve Kapaklı' da bulunan tüm okulların kıyafetlerinin satışını yaptıklarını söyleyen Arıkök, ürünlerinin de kaliteli olduğunu vurguladı. Arıkök, "Anneler-Babalar müsterih olsunlar, biz sattığımız ürünlerin her zaman arkasındayızdır. Ürünlerimizi velilerimize garantili olarak vermekteyiz" dedi.

Bir okulun baştan sona lakos tişörtü, pantolonu, hırkası ya da montu takım halinde uygun fiyatlara satıldığını söyleyen Arıkök, çantadan su kabına kadar öğrencilerin her bir ihtiyacını karşılayacak ürünlerin okul kıyafetleriyle birlikte Egem Giyim’de bulunduğunu belirtti.

 

Atatürk Cad. Nar Sokak No:3 Çerkezköy

Atatürk Mah. Aşıklar Sok. No:78 Kapaklı

0282 726 07 58



Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLER KIYAFET SEÇİYOR

YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI