ÖĞE’DEN SEÇİM VAADİ: BAMBAŞKA KIZILPINAR…

ÖĞE’DEN SEÇİM VAADİ: BAMBAŞKA KIZILPINAR…

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, günü Kızılpınar Mahallesi’de geçirdi, vatandaşlarla bir araya gelerek beklentilerini dinledi…

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, Kızılpınar’da vatandaşlarla buluştu. Esnaf ziyaretleriyle güne başlayan Öğe, Kızılpınar’da ev ziyaretleri de yaparak vatandaşlarla bir araya gelip beklentilerini dinledi.

ALTYAPI VE ÜST YAPISIYLA BAMBAŞKA KIZILPINAR

Kızılpınar ziyaretlerinde vatandaşlara ‘Daha yaşanabilir bir Çerkezköy’ sözü veren Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Kızılpınar’ı baştan sona değiştireceklerini söyledi. Vatandaşlarla buluşmalarında onları dinleyen Abdullah Öğe, sorun ve şikayetlerin çözümü için 31 Mart’ta destek vermelerini istedi. Kızılpınar caddeleriyle, yollarıyla alt ve üst yapısıyla bambaşka bir Kızılpınar yapmak için yola çıktıklarını anlatan Öğe, “İnşallah sizlerin bu desteğiyle Çerkezköyümüz, Kızılpınar gerçek belediyeciliğe kavuşacak. Tüm bu sorunlarımızdan da en kısa sürede kurtulacağız.”dedi.

ESNAF VE EV ZİYARETLERİ…

Günlerdir Kızılpınar’da ziyaretlerde bulunan Abdullah Öğe, bugünü de Kızılpınar’a ayırdı. Esnaf ziyaretleriyle başladığı seçim çalışmalarını ev ziyaretleriyle devam ettiren AK Partili Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla yaptığı sohbetlerden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Öğe, Kıymetli hemşerilerimizler keyifli ve verimli sohbetler gerçekleştirdik. Çerkezköyümüz’ün sadece bugününü, 5 yılını değil; alt ve üst yapısıyla, teknoloji ve sanayisiyle geleceğini de inşa edeceğiz! Kızılpınar'da eser de olacak hizmet de olacak.”dedi.



MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!