NUSRET MAYIN GEMİSİ TEKİRDAĞ'DA ZİYARETE AÇILDI

NUSRET MAYIN GEMİSİ TEKİRDAĞ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Deniz Kuvvetleri tarafından Tekirdağ’da ziyarete açılan TCG Nusret Mayın Gemisi’ni ziyaret etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı  tarafından 2009-2010 yılları arasında inşa edilerek 2011 yılında hizmete giren TCG Nusret Mayın Gemisi Tekirdağ Süleymanpaşa’da ziyarete açıldı. Nusret Mayın Gemisi’nin ilk ziyaretçisi Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım oldu.

BİR DEFA DAHA ÇANAKKALE’Yİ; ECDADIMIZI O GÜNLERİ HATIRLIYORUZ

Tekirdağ’da ziyarete açılan TCG Nusret Mayın Gemisi’ni ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, “Bu gemiyi dolaştığımızda şunu görüyoruz, o günün şartlarında bir mayın gemisinde neler vardı? O günün şartlarında personel böyle bir gemide nasıl yaşıyordu? Mayınlar nasıldı? Bunları öğreniyoruz. Bir defa daha Çanakkale’yi, ecdadımızı o günleri hatırlıyoruz ve onlara minnetimiz bir defa daha artıyor. Çünkü Onlar, o gün Çanakkale’yi geçilmez yapmasalardı, bizler belki de bugün bu topraklarda, denizlerimizde bu kadar rahat hareket edemeyecek, yaşayamayacaktık.” dedi.

Vali Yıldırım konuşmasının ardından TCG Nusret Mayın Gemisi’ni gezerek, Gemi Komutanı’ndan bilgi aldı.

Ziyaretleri esnasında Vali Aziz Yıldırım’a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve TCSG-88 Komutanı SG Yüzbaşı Burak Akanpınar eşlik etti.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM