Spor

Spor Haberleri

İLK KADIN ADAY ADAYI!

İLK KADIN ADAY ADAYI!

AK Parti`de uzun yıllar Çerkezköy Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Nuran Yeşil bu kez Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yeşil, bugün başvurusunu İlçe Başkan Abdullah Öğeye teslim etti?

AK Parti`de ilk kadın aday adayı eski kadın kolları başkanı ve belediye meclis üyesi Nuran Yeşil oldu. Bugün AK Parti İlçe Başkanlığı`na gelerek müracaatını gerçekleştiren Nuran Yeşil, kadınları temsil etme adına aday adayı olduğunu söyledi.

ÖĞEYE TESLİM ETTİ

Dün parti binasına gelen AK Parti Kadın Kolları eski başkanlarından Nuran Yeliş, görev yaptığı dönemlerde birlikte çalıştığı kadın kolları yönetimindeki partililerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Abdullah Öğe`ye başvuru formunu teslim eden Yeşil, daha sonra parti binası önünde bir basın açıklaması yaptı. Başvuru formunu alan Abdullah Öğe ilk konuşmayı yaptı. Öğe, Nuran Yeşil`i müracaatın nedeniyle tebrik ederek, "AK Parti Bayrağı`nı Çerkezköyde dikmek. Bizim teşkilat olarak derdimiz bu. Uzun yıllar teşkilatımızda bulunmuş kadın kolları başkanı olarak partimize çok katkısı olan Nuran Yeşil hanımaefendiye teşekkür ediyorum. Çıktığı bu yolda da başarılar diliyorum. Teşkilatçılığı bilen bir arkadaşımız. Kendisine tekrar hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

ÇOCUĞUMLA BİRLİKTE BÜYÜTTÜM

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Nuran Yeşil, yaptığı konuşmada duygulandırdı. Belediye Başkan Aday Adayı olurken, kadınları temsil etmek istediğine işaret eden Yeşil, "Yıllardır bu yolda emek vermiş, teşkilata gönül vermiş. 2002de kurulduğundan beri çocukluğumla beraber büyüttüğüm partimde, halktan bir karşılığı olduğunu düşündüğüm için ve bu yolda kadınlarında bir temsil hakkı olduğuna inandığım için teşkilata emek vermiş gönül vermiş biri olarak hep bebareber Çerkezköyü sizinle birlikte yöneteceğime inandığım için, aday adaylığı başvurumu sayın ilçe başkanıma, ilçe teşkilatıma teslim ettim."dedi.

HAYIRLI DEĞİLSE NASİP ETMESİN

Aday Adayı Yeşil sözlerini şöyle tamamladı: "İnşallah Çerkezköy için halkımız için ve sizler için en iyisi olur diyorum. Karar ve taktir yüce Allahın dır. Allah nasip etmişse olur. Hakkımızda hayırlıysa Allah nasip etsin hakkımızda hayırlı değilse Allah nasip etmesin. Tüm aday adayları arkadaşlarımız kıymetlidir. Hepside birbirinden değerli arkadaşlarımız herkese hayırlı olsun diyorum."

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI