NUMAN KURTULMUŞ’TAN KAPAKLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

NUMAN KURTULMUŞ’TAN KAPAKLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve programlara katılmak üzere Tekirdağ'a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tamamlanan ve projesi devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aktarırken, Kapaklı’nın ihtiyaçlarına ilişkin taleplerini iletti ve fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve çok sayıda partiliyi Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri karşıladı.

KİM’İ GEZDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk olarak 7/24 esasıyla çalışan Kapaklı İletişim Merkezi hakkında AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a bilgi aktardı.

BİLGİ VERDİ, TALEPLERİNİ İLETTİ

Daha sonra AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Çetin, “Değişen ve Gelişen Kapaklı” için gerçekleştirilen proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kapaklı’nın ihtiyaçlarına ilişkin taleplerini ileten ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Çetin, Genel Başkanvekili Kurtulmuş’a hediye takdim etti.

Ziyaret AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un anı defterine duygularını yazması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.



TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ