NKÜ’DE DEPREM BÖLGESİNE YARDIM MALZEMESİ TOPLANIYOR

NKÜ’DE DEPREM BÖLGESİNE YARDIM MALZEMESİ TOPLANIYOR

NKÜ Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve pek çok şehri etkileyen deprem felaketi nedeniyle çok sayıda öncelikli ihtiyaç malzemesi toplanıyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde, (NKÜ) Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve pek çok şehri etkileyen deprem felaketi nedeniyle, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere eldiven, mont, ısıtıcı, ayakkabı, bot, bebek maması ve bezi, temizlik, hijyen ürünleri ve konserve gıda gibi çok sayıda öncelikli ihtiyaç malzemesi toplanıyor.

NKÜ Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve pek çok şehri etkileyen deprem felaketi nedeniyle çok sayıda öncelikli ihtiyaç malzemesi toplanıyor. NKÜ Rektörlük Sergi Salonu’nda organize edilen faaliyette, Üniversite personeli ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör Yücel Bulut koordinesindeki Acil Durum ve İlk Yardım Topluluğundan öğrenciler, toplanan yardım malzemelerini sınıflandırarak kolilere yerleştirdi. 

BİRLİK OLMAMIZ GEREK

Konuyla ilgili konuşan Rektör Şahin, “Birimlerimizden veya kişisel olarak toplanan aynî yardımların organize edilmek üzere NKÜ Rektörlük Sergi Salonu’na getirilmesini duyurmuştuk. Personelimiz ve öğrencilerimiz tarafından bu talebimiz yoğun ilgiyle karşılandı. Yardım toplama faaliyetimiz halen devam etmektedir. Bu zor günler zaten birlik olmamız gereken günler. Tüm bağışçılara çok teşekkür ederiz. Üniversite olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz” ifadelerinde bulundu.



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI