HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ORMAN YANGINLARI İÇİN TEKİRDAĞ?DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ORMAN YANGINLARI İÇİN TEKİRDAĞ?DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Geçtiğimiz hafta aşı kampanyası başlatan AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, bu kez yanan ormanların yerine fidan dikimi için kampanya başlattı.

Son günlerde ülkemizin pek çok noktasında çıkan şüpheli yangınlar nedeniyle binlerce hektar orman arazisi küle döndü. Yangın söndürme ve soğutma çalışmaları hızla devam ederken, Türkiye?nin pek çok şehrinden fidan bağışı ve ağaçlandırma kampanyalarının başladığı haberleri gelmeye başladı.

Orman yangınları nedeniyle fidan bağışı kampanyası başlatan illerden biri de Tekirdağ oldu. İl genelinde #NefesOlTekirdağ etiketiyle başlatılan ve gelecegenefes.com sitesi üzerinden fidan sahiplendirmeyi ve bağışını amaçlayan kampanyaya yoğun katılım bekleniyor.

Kampanyayla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, söz konusu kampanyanın yanan orman alanlarının ülkemize yeniden kazandırılması için oldukça önemli olduğunu ifade etti. Başkan Özcan: ?Son bir kaç gündür ormanlarımız yandı, canımız yandı. Fakat bu acıya rağmen umudumuzu kaybetmedik. Çünkü hayat bir fidanla başlar.  Biz de ?Haydi Tekirdağ? dedik. Gelin hep birlikte daha gür ormanlar yeşertelim! GelecegeNefes.com üzerinden kaybettiğimiz her ağaç için siz de bir ağaç sahiplenelim, bağışta bulunalım.? dedi.

Bu arada, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, tüm vatandaşların katılımı için aşı kampanyasında olduğu gibi fidan kampanyasında da parti amblemi kullanmıyor.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI