Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

YENİ KONSEPTİYLE BİR İLK OLDU

YENİ KONSEPTİYLE BİR İLK OLDU

11 Eylül Cuma günü mini bir açılış töreni ile yeniden hizmete girecek olan Çerkezköy`deki yılların Natural Erkek Kuaförü, yeni konseptiyle hem sauna hem de masaj ve cilt bakımı hizmetleri de vermeye başladı.

Çerkezköy`de uzun yıllardan beri hizmet veren Salon 41 Natural Erkek Kuaförü, yeni yeri ve konseptiyle hizmete başladı. Sauna ve masaj hizmetiyle birlikte müşteri kabul etmeye başlayan Natural Erkek Kuaförü için işletme sahibi Mustafa Dülger yarın pandemi nedeniyle katılımın az olduğu bir de açılış töreni düzenleyecek.

RANDEVULU ÇALIŞIYOR

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Köse Sokak`ta hizmet vermeye başlayan Salon 41 Natural Erkek Kuaförü, sauna, kese, köpük, cilt bakımı ve masaj hizmetleri veriyor. 7 personelin hizmet verdiği Natural Erkek Kuaförü, sauna ve masaj hizmetlerini randevulu veriyor. İlçede tanınan masör Orhan Bahar`ın masaj salonundan çıkan müşterilere kese de yapılıyor. Sabah saat 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veren Natural`de, sauna tek kişilik. 1 saatte bir kişinin kullandığı saunanın ardından kese ve duş hizmeti de alması sağlanıyor. Yıllarca aynı sokakta hizmet veren Natural Erkek Kaförü, yeni yerinde üç kattan oluşuyor. Zemin katta dinlenme odası bulunan Natural Erkek Kuaförü`nün giriş katında berberlik hizmetleri üçüncü katta ise sauna, masaj, kese-köpük ve cilt bakımı hizmeti veriliyor.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Meslekte 33 yılını geride bırakan tecrübeli erkek berberi Mustafa Dülger, 11 Eylül Cuma günü yapılacak açılış öncesinde Trakya Flaş Haber`e konuştu. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılım ile mini bir açılış töreni yapacaklarını hatırlatan Mustafa Dülger, "Gelişmekte olan ilçemiz ve komşu Kapaklı ilçemize böyle bir hizmeti sunuyor olmanın gururunu yaşıyorum. Berberlik hizmetiyle birlikte konsept olarak Türkiye`de 2. olan bir işletmeyi açtık. Bölgemizde ilk oldu. Bizim gibi hem berber hem sauna-masaj ve cilt bakımı hizmeti veren işletme Bursa`da bulunuyor. Çerkezköy ve Kapaklı`ya hayırlı olsun. 7 personelimizle bundan sonra müşterilerimize yeni konseptimizde hizmet vereceğiz. Müşterilerimizin özellikle bilmesini istiyorum. Saunamıza bir kişiden fazla almıyoruz. Sadece pandemi nedeniyle değil her zaman bir kişi bir kişi alacağız. Bu yüzden randevulu çalışıyoruz. Randevu almak isteyenler 0 536 679 57 06 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir."diye konuştu.

 

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI