Gündem

Gündem Haberleri

MUSTAFA YEL`DEN KOZUVA`YA DESTEK!

MUSTAFA YEL`DEN KOZUVA`YA DESTEK!

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, bugün Çerkezköy`e gelerek Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`nın esnaf ziyaretine katıldı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, bugün Çerkezköy`de Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva`ya destek verdi, esnaf ziyaretlerine katıldı.

ÖZTRAK`TA ESNAF ZİYARETİ

Yoğun bir tempo ile 31 Mart`taki yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, bugün Öztrak Caddesi`nde esnaf ziyaretinde bulundu. Kozuva, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte yaptığı ziyaretlere AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de destek verdi. Kozuva ile birlikte tek tek işyerlerini dolaşan Milletvekili Yel, "Size Belediye Başkan Adayımızı getirdim."diye Kozuva`yı takdim etti. Öztrak esnafına "Hayırlı işler" dileğinde bulunan Mustafa Yel ve Kozuva, yoğun ilgi gördü. Esnaf ile samimi diyaloglar kuran Yel, "İnşallah sizlerin desteği ile belediyeyi alacağız."dedi. Esnaf ziyaretleri sırasında çevreden geçen vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Mustafa Yel, talep ve istekleri de dinledi. Yel ve Kozuva beraberindeki parti teşkilatlarıyla birlikte Narin Kavşağı`ndan başladıkları Öztrak Caddesi esnaf ziyaretlerini Altı Yol Kavşağı`na kadar sürdürdü.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Cumhur İttifakının MHP?li meclis üyesi adayı Koray Önsel, meclis üyesi adayı Sait Yazı ve beraberindeki meclis üyesi adayları ile dün de Bağlık Mahallesi`nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Kozuva, bir taraftan da hafta sonu düzenlenecek olan `Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtımı` programına hazırlanıyor. Kozuva, pazar günü meclis üyesi adaylarıyla birlikte projelerini açıklayacak.



Anahtar Kelimeler:

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI

BARO BAŞKANI GÜRCÜN BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

FİRARİ HÜKÜMLÜ KIRKLARELİ’NDE YAKALANDI

KIRKLARELİ’NDE 265 KAÇAK GÖÇMEN YAKANDI