ADRES TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ

ADRES TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ

Partisinin açılışına katılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ?Yüzen oylar var diyorlar yüzen oylar yok küsen oylar var, her partiye küsen oyların adresi Türkiye Değişim Partisidir."dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül?ün katılımlarıyla Ümraniye İktidara Hazırlık Merkezi açıldı.

Ümraniye`deki açılışa katılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onlara hitap etti. Sarıgül, "Türkiye Değişim Partimiz, Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen, bir demokratik kitle partisidir."dedi.

Türkiye Değişim Partisi`nin tüm partilerden küsen ve çekinen vatandaşların adresi olduğunu söyleyen Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi, kimlikli, inanmış, onurlu, şanlı, inandığı dava için mücadele veren teşkilatlarımızdan oluşmaktadır. Türkiye Değişim Partisi, doğruları yurttaşlarımıza anlatma görevi üstlenmiştir. Yüzen oylar var diyorlar yüzen oylar yok küsen oylar var, her partiye küsen oyların adresi Türkiye Değişim Partisi?dir. Başarı bizde elimizde ayağımıza beynimizde artık meydanın boş olmadığını herkes görüyor."diye konuştu.

İKİ GENEL SEÇİM KAYBEDEN GENEL BAŞKANLIĞI BIRAKACAK  

Konuşmasında önemli bir konunun altını çizen Sarıgül, şunları kaydetti:  "Bazı siyasiler bizden kopya çekmeye örnek almaya başladılar bir tanesi diyor ki `genel başkanı partiye kayıtlı üyeler seçecek, iki genel seçim kaybeden genel başkanlığı bırakacak` biz de onlara diyoruz ki `günaydın`. Türkiye Değişim Partisi, gündemi belirleyen parti olacak. Kardeşlerim; sizlerin yiğit çalışmasıyla er geç iktidar olacağız ama çok geç değil. Ülkemizin iktidarı yurttaşlarımızın hükümetiniz olacağız.Türkiye Değişim Partisi iktidarında ülkemizde barış dönemi başlayacak topluma, gençlere umut vererek iktidarımızın gücünü; adaletli, etkin, saygın, kucaklayıcı kullanarak iç ekonomik huzuru sağlayacağız. Özgürlükleri kısarak değil genişleterek toplumsal barışı daha da güçlendireceğiz. Gençler; korkmayın derdinizi söyleyin, gençler korkmayın bizi eleştirin çünkü Türkiye Değişim Partisi, var. Gençler gözünüz aydın! Değişim başlıyor, sizin partiniz geliyor. Değişim kadınları, gözünüz aydın değişim başlıyor, işsiz bir kadın kalmayacak, ekonomik sorunla boğuşan kadın kalmayacak.Türkiye Değişim Partisi, iktidarında kadın cinayetlerine son vermek için gece gündüz çalışacağız, değişim kadınları gelin değişime ortak olun, değişimi siz gerçekleştirin."

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?