55 ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ ALDI

55 ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ ALDI

Çerkezköy Samsun Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, `Bir çocukta sen sevindir projesi` kapsamında 55 çocuğu Ramazan Bayramı öncesi `bayramlık` alarak sevindirdi.

Çerkezköy Samsun Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak`dan örnek bir proje. Bayram`da çocukları sevindiren proje kapsamında 55 çocuğu giydiren Kavlak,  imkanı olan herkese bu projeyi tavsiye etti.

BİR ÇOCUKTA SEN SEVİNDİR

Çerkezköy Samsun Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, 1 hafta önce başlatmış olduğu,  `Bir çocukta sen sevindir projesi`ni dün hayata geçirdi.  Çerkezköy`de bulunan Açelya Mağazası`nda 55 çocuğu giydiren Kavlak, Ramazan Bayramı öncesi minik `çocukları bayramlık` ile sevindirdi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NEDENİYLE İZİN GÜNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ramazan Bayramı öncesinde projesini hayata geçirmek için harekete geçen Musa Kavlak, 0-14 yaş grubu çocukların korona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağında izin günü olarak kullandıkları 20 Mayıs Günü`nü seçtiklerini hatırlattı.  Küçükken kendisinin de çok zorluklarla büyüdüğünü ve hep akrabalarından artan  kıyafetleri  giyerek bayram geçirdiğini ve çoğu kez kısa pantolonla gezdiğini anlatan Musa Kavlak, projeyle ilgili şunları söyledi:

Ailemin almış olduğu bir çift ayakkabı ve çorabı giymek için bayram sabahına kadar uyuyamadım.  Bunu hiç bir zaman unutamadım.  Bu projeyi  hayata geçirirken de aklımda hep o bir çift ayakkabı ve çorap vardı. Projenin en büyük özelliği ise bir mağazayla anlaşarak durumu olmayan çocukların kendi istedikleri bayramlıkları almalarını sağlamak. Yani ben gidip bir şeyler almadım. Çocuklar aracısız, gidip mağazadan dilediklerini aldılar.  Çocuklar istediği kıyafetleri elbiseleri beğenerek mutluluklarına mutluluk kattılar."

HEM ÇOCUKLAR MUTLU HEM DE BEN

Bu projeyi herkese tavsiye ettiğini belirten Kavlak, "İnşallah bu projeyi imkanı olan herkes gerçekleştirir. Çükü bayramlar ve çocuklar bizim için önemli ve değerlidirler. Onlara sizin alıp götürdüğünüz kıyafetleri beğenmeyebilirler. Ve de bedenleri, renkleri hoşlarına gitmemiş olabilirler. İşte o zaman çocukları sevindireceğiz derken üzebiliriz de. Ama bir mağaza ile anlaşıldıktan sonra bu çocuklar kendi istediği modeli, istediği rengi, istediği kıyafeti almalarını sağlanmış olacaktır. Şimdi hem ben mutluyum, hem de kendi istediklerini aldıkları için çocukların mutlu olduğuna inanıyorum."diye konuştu.

Kavlak`ın daha önce görüşerek anlaşma sağladığı Çerkezköy`de hizmet veren Açelya Giyim Mağazı`ndan, 0-14 yaş grubu çocukların sokağa çıkma izninde, 55 kız ve erkek çocuk Ramazan Bayramı öncesinde  ayakkabı, pantolon, penye, tişört gibi giysilerle baştan ayağı diledikleri gibi giydirildi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM