MURATLI PARK ALANI VE SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE SUNULUYOR

MURATLI PARK ALANI VE SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE SUNULUYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yatırım, proje ve hizmetlerine devam ediyor.

Yapımına başlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi, 2 Kasım Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluş gününde düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine sunulacak.

Toplam inşaat alanı 3 bin 866 metrekare olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi, 30x50 metre boyutlarında açık halı saha, 9x18 metre boyutlarında basketbol ve voleybol sahası, 72 metrekare prefabrik soyunma odası ve bin 30 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Ayrıca, Muratlı Yüzme Havuzu’nun içerisine 150 metkeraker fitness salonu, ekipman ve zemin kaplamaları yapıldı.

İHTİYACI GİDERECEK BİR PROJE

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ genelinde vatandaşlarımızın spor ve kültür-sanat etkinliklerini yerine getirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri alanlar kazandırmak amacıyla projelerimize devam ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Park Alanı ve Spor Kompleksi de ilçemizde önemli bir ihtiyacı giderecek önemli bir projedir. Projemizin sözleşme bedeli KDV dâhil 3 milyon 308 bin 72 TL ‘dir. Ben, 2 Kasım Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluş gününde saat 12.30’da gerçekleşecek açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.



TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI