Politika

Politika Haberleri

MURAT KOÇAK SAHAYA İNDİ!

MURAT KOÇAK SAHAYA İNDİ!

Son dönemlerde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak hakkında çıkan belediye başkan adayı olacağı yönündeki söylentiler perçinlenmeye devam ediyor!

Çerkezköy'de son dönemlerde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ın siyasete gireceği konuşuluyor.  Önümüzdeki yıl yapılacak belediye seçimlerinde belediye başkan adayı olacağı yönündeki söylentiler giderek artan Koçak'a ait renkli fotoğrafları Trakya Flaş Haber ele geçirdi.

Son dönemlerde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak hakkında çıkan belediye başkan adayı olacağı yönündeki söylentiler bir süredir devam ediyor. Koçak'ın kendisine bağlı kitlesi ve Çerkezköy'ü iyi tanıması nedeniyle belediye başkan adaylığı için öne çıktığı belirtiliyor. Özellikle genel seçimlerden sonra kesinlik kazanması beklenen yerel yönetimler için adaylık sürecine yaklaşılırken safların şimdiden sıkılaşmaya başladığı ifade ediliyor. Etrafta dolaşan kulis bilgilerinde, Koçak'ın adaylığına ilişkin sürecin başlamış olduğu yönünde. Kulis bilgilerini güçlendiren pozlar ise Trakya Flaş Haber ele geçirdi. Belediye Başkan Adayları'nın seçim afişlerinde kullandığı fotoğrafların benzerlerinden kısa bir süre önce çekilen Murat Koçak'ın, bu artan siyasi eğiliminin önümüzdeki nasıl bir seyir izleyeceği de merak konusu. Bugüne kadar binlerce insana iş bulan ve 15 bine yakın sendika üyesini etrafında toplayan Murat Koçak'ın, belediye başkan adaylığı için düğmeye basıldığı yönünde siyasi kaynaklardan haberler geliyor.



Anahtar Kelimeler: MURAT KOÇAK SAHAYA !

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK