MÜNAZARA YARIŞMASINDA ÇERKEZKÖY ŞAMPİYONU OLDU

MÜNAZARA YARIŞMASINDA ÇERKEZKÖY ŞAMPİYONU OLDU

Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi münazara yarışmasında Çerkezköy şampiyonu oldu.

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen ilçedeki okullar arası 'Münazara Yarışması’nda Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı liseler arası münazara yarışmasında 8 lisenin yarıştığı müsabakalar sonucunda şampiyon belli oldu. Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi münazara takımı, 24 Şubat 2022 tarihinde Hacı Fahri Zümbül Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen finalde Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Saat 11.00’de başlayan yarışma yaklaşık 1 saat sürdü. Yarışmada ‘Yapay Zeka Çalışmaları Devam Etmelidir’ tezini savunan Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi 81 puan alırken, ‘Yapay Zeka Çalışmaları Devam Etmemelidir’ antitezini savunan Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi 89 puan alarak ilçe şampiyonu oldu.  

FİNALDE ÇERKEZKÖY’DE TEMSİL EDİLECEK

Yarışmaya Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri Arif Zenginal ve Hasan Volkan Aksoy ile birlikte okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yarışma sonunda katılımcılar, başarılı öğrencileri tebrik ettiler. Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çerkezköy’ü Tekirdağ’da yapılacak finallerde temsil edecek.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM