Tarih: 23.12.2023 16:32

MUHTARLARDA SAHADA…

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimlerle birlikte yapılacak muhtarlık seçimleri nedeniyle muhtar adayları da hareketli günler yaşıyor. Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Süleyman Yıldız, destekçileriyle birlikte gövde gösterisi yaptı. 

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Süleyman Yıldız 25.04.1992 yılında Tokat Merkezde doğdu. Turhal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Bölümünü’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümünde eğitimin yaşı yoktur felsefesi ile eğitimine devam eden Fatih Süleyman Yıldız, evli ve iki kız evlat sahibi. 

2013 yılından itibaren Çerkezköy'de, Fevzi Paşa Mahallesi’nde yaşayan Fatih Süleyman Yıldız, küçük yaşlardan itibaren hizmet sektöründe çalışmaya başladı. Fevzi Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi’nde bulunan İkram Pide işletmesini 1 yıl işlettikten sonra, 10 yıldan buyana da devam etmekte olan Fevzi Paşa Mahallesi’nde Osmanoğlu Gayrimenkul Oto Alım Satım işletmesini çalıştırırken aynı zamanda emlak danışmanlığı yapıyor.

SOSYAL SORUMLULUK SAHİBİ…

Çerkezköy'ün sevilen genç ve dinamik esnaflarından Fatih Süleyman Yıldız, şunları dedi: “Uzun yıllardır mahallenin, Çerkezköy'ün ve ülke genelinde milletimizin yaşadığı sıkıntılarda maddi ve manevi desteklerde elimden geldiğince bulunmaya gayret gösteriyorum. Pandemi döneminde ve yakın zamanda yaşanan deprem nedeniyle mağdur olan depremzedelerin Çerkezköy’de evlerini kurmalarında gönüllü olarak yer aldım. Bu kapsamda farklı vakıf ve derneklerle yardım faaliyetlerine katıldım. Babaevi olan Kadivakfı Köyüne yardım hizmetleri çerçevesinde iki kez köy ağası seçildim. Çevremde meydana gelen olaylara duyarsız kalmayan ve çözüm yollarını sonuna kadar zorlayan bir yapıya sahibim. Bu nedenlerle de bu dönem uzun yıllardır yaşadığım Fevzi Paşa Mahallesi’nde muhtar olmayı düşünüyorum. Halkımızın dertlerine ve sevinçlerine ortak olma mücadelesini vermek için aday oldum.” diye konuştu.

MAHALLEMİZ İÇİN PROJELERİMİZ VAR!

Fatih Süleyman Yıldız sözlerini şöyle tamamladı: “Mahallemiz için seçim çalışmalarına 7 ay önce başladık ve mahallemize yapacağımız 14 projemizden bazıları mahallemizin güvenliği için, parklarımıza ve kilit noktalara Mobeseleri, ATM noktaları, su yükleme noktası, taziye evi mini köy fırınları gibi birçok yapılacak projemiz ve hedeflerimiz var. Tüm mahalle sakinlerinden seçimde desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —