Gündem

Gündem Haberleri

MUHTARDAN KAZAN KAZAN AŞURE

MUHTARDAN KAZAN KAZAN AŞURE

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin yeni muhtarı Fatma Kaya, Aşure Günü nedeniyle, muhtarlık önünde kazanlarla aşure kaynattı, mahalle sakinleri yedi!

Geçtiğimiz yerel seçimlerde muhtar seçilen Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin çiçeği burnunda kadın muhtarı Fatma Kaya, mahalle sakinlerini kaynaştıracak yeni bir etkinliğe imza attı. Kurban Bayramı’nda yaptığı ‘Kesen getirsin, kesmeyen götürsün’ kampanya ile mahallesinde kurban eti yemeyen kalmaması için gayret gösteren Muhtar Kaya, bu kez aşure günü nedeniyle mahalle sakinlerini bir araya topladı.

KAZANLARDA AŞURE KAYNATTI

Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Fatma Kaya, Aşure Günü nedeniyle sabah erken saatlerde muhtarlık binası önüne kurduğu kazanlarda aşure kaynatmaya başladı. Hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen Aşure Günü’nde kaynatılan aşureler daha sonra kaselerde mahalle sakinlerine ikram edildi. Muhtarlık binası önünde kurulan masalara oturan mahalle sakinleri aşurelerini yerken, birbiriyle de sohbet edip diyaloğun gelişmesine katkıda bulundu.

Mahalle Muhtarı Fatma Kaya, düzenlediği aşure gününün amacının mahalle sakinleriyle samimi bir ortam oluşması ve diyaloğun artmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, “Aşure günümüze katkıda bulunan hayırseverlerimize mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim.”dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ DIŞINDA DAVETLİLERDE KATILDI

Bu arada, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde oturan vatandaşların katıldığı aşure gününe davetliler de oldu. Fatma Kaya’nın davetlisi olarak STK başkanları iş insanları, siyasiler ve çok sayıda Çerkezköylü katıldı. Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül ile CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Abdullah Şakrak ile Çerkezköy TSO Meclis Üyesi Mehmet Yıldırım da katılanlar arasında yer aldı.



Anahtar Kelimeler: MUHTARDAN KAZAN KAZAN AŞURE

SILA BEBEĞİN TEYZESİ KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

HAYRİ MUMCUOĞLU CADDESİ'NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ASFALT YERİNDEN SÖKÜLDÜ, CADDE SULAR ALTINDA KALDI

BAŞKAN AKAY TRAFİK SORUNUNA EL ATTI!