MÜDÜR HARUN ÖZCAN’DAN AHMET ÇETİN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

MÜDÜR HARUN ÖZCAN’DAN AHMET ÇETİN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e, emniyet hizmetlerine verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i, şirket merkezinde ziyaret ederek, emniyet hizmetlerine verdiği destekten ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

Kısa bir süre sonra Çerkezköy’den ayrılması beklenen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, beraberinde Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz ile birlikte Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret ederek, plaket takdim etti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevi için yapılan atama sonrası yeni müdürün kısa bir süre sonra işbaşı yapması beklenirken, mevcut İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan da hem veda ziyareti hem de emniyet hizmetlerine destekleri nedeniyle Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti. Ahmet Çetin’e Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetlerine verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketini takdim eden Emniyet Müdürü Harun Özcan, ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanlığı için Sarı Liste’nin adayı olarak seçime hazırlandığı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e başarılar dileğinde de bulundu. Müdür Özcan’dan plaketini alan Ahmet Çetin’de, “Bu nazik ziyaretiniz ve plaketiniz için teşekkür ederim.” dedi.



5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU