MÜDÜR GÜMÜŞ DEPREM GÜÇLENDİRMELERİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

MÜDÜR GÜMÜŞ DEPREM GÜÇLENDİRMELERİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ve Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu hakkında açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ve Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu'nun deprem güçlendirmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Müdür Gümüş, deprem güçlendirmelerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu'nun 3 Nisan 2023 Pazartesi günü yeni görünümü ve güvenli eğitim ortamı ile çocuklarla buluşacağını, Veliköy Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nin de en geç bir ay içinde eğitim öğretime kendi binasında başlayacağını söyledi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ve Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu'nun deprem güçlendirmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Müdür Gümüş, deprem gerçeğinin çok acı olarak yaşandığı süreçte yapılan işlerin ne kadar önemli ve insani olduğunu bir kez daha vurguladı. İlçelerindeki deprem güçlendirme serüveninin 12 okula ulaştığını da belirten Müdür Gümüş, çalışmalarda büyük bir emek ve maliyet olduğunu sözlerine ekledi. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Müdür Gümüş, bu süreçte emeği geçen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, önceki Kaymakam Atilla Selami Abban, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan,  ÇOSB Başkanı Esat Özdinler ve Kemal Yurttaş'a teşekkür etti. Müdür Gümüş, “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” diyerek sözlerini tamamladı.