MTB ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU

MTB ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU

ÇOSB’de faaliyetlerini sürdüren MTB Endüstri Sistemleri LTD.ŞTİ, çalışanları Kazak Gölü’nde düzenlenen piknikte biraraya geldi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) içinde faaliyetlerini sürdüren MTB Endüstri Sistemleri Ltd.Şti çalışanları, ilk kez piknikte buluştu. MTB Endüstri Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı M. Talha Beceren, bu pikniği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

KAZAK GÖLÜ’NDE PİKNİK YAPTILAR

MTB Endüstri Sistemleri yönetimi tarafından tüm çalışan personele yönelik düzenlenen piknik, eğlenceli ve misafirlerinde olduğu bir ortamda gerçekleşti. Mangal yakıp, karınlarını doyuran MTB çalışanları, piknikte eğlence ortamı da oluşturdu. Çeşitli oyunlarla pikniği renklendiren MTB çalışanları bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. 

Bu yıl ilk kez Kazak Gölü’nde düzenledikleri piknik etkinliğini geleneksel hale getirmek istediklerini belirten MTB Yönetim Kurulu Başkanı M. Talha Beceren, etkinliğin başında kısa bir konuşma yaptı. 

Piknikte MTB personeline konuşan Beceren, hedeflerine ilişkin bir konuşma yaptı. Beceren, yola, ‘koşullar ne olursa olsun kalitemiz rotanız olsun’ sloganı ile çıktıklarını bu yolda aile olmanın gerekliliğine vurgu yaparak, piknik faaliyetinin de bu düşüncenin bir parçası olduğunu söyledi.

EĞLENCELİ PİKNİK DİLEĞİNDE BULUNDU

Çalışanları ile saygı çerçevesinde aile olan her yöneticinin başarı hikayesini kendisinde görebileceğini savunan Talha Beceren, yaptığı bu kısa konuşmanın ardından tüm çalışanlarına eğlenceli bir piknik dileğinde bulundu. 

Bu arada, MTB’nin piknik etkinliğine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinden de bir çok isim katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ