MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

Ziraat Mühendisi İlker Öztürk, açtığı yeni işletmeyi mesleğinin hünerleriyle bezedi. Mint Cafe ve Restoran, yeşillikler arasında renkli bir konseptle göz kamaştırıyor!

Çerkezköy’de genç girişimcilerinden Ziraat Mühendisi İlker Öztürk, Mint Cafe ve Restaurant adını verdiği yeni işletmesine, adeta kendi mührünü vurdu. Yeni işletmenin konsepti, yeşiller arasında insana ferahlık veren bir atmosfere büründü.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Çerkezköy’de yeni işletmelerde hızla açılıyor. Açılan son işletme Mint Cafe ve Restaurant oldu. İşletmeciliğini Ziraat Mühendisi İlker Öztürk’ün yaptığı yeni işletmenin açılışına geniş bir davetli topluluğu katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Memiş ve Gökay Keleşoğlu ile CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve çok sayıda CHP’li belediye meclis üyesi ve iş insanı ile siyaset ve STK temsilcisi ve davetli katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 84/1C A Blok’ta düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başlayan Mint Cafe ve Restaurant müşterilerine birbirinden farklı nefis tatlar ve yeşillikler arasında nezih bir ortam sağlıyor. Açılış töreninde konuşan genç girişimci Ziraat Mühendisi İlker Öztürk, “Bu mekan hem aileler, hem de çalışma ortamı arayanlar için güzel ortam sağlıyor. Dünya mutfağını örnek aldık. Menümüzde birçok farklı yemek çeşidi var. Tasarımımızda çok özendik. Özel bir tasarım yaptık. Katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Bu süreçte bana destek olan eşime, ablama ve tüm dostlarıma hepsine tek tek teşekkür ederim.”diye konuştu.

BAŞKAN AKAY HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da işletme sahibi İlker Öztürk’e başarılar dileyerek, “Bu güzel Pazar gününde, böylesine güzel ve anlamlı bir işyerinin açılışında hep birlikteyiz. İlker kardeşim ticaret hayatına daha öncesinde atılmıştı ve ticarette güzel başarılar elde etti. Bir yeni işletmenin daha açılışındayız. Bir yeni işin daha kurulmasına öncülük eden Öztürk ailesine teşekkür ediyorum. Ekonominin böyle zor bir döneminde, böylesine güzel bir yatırımı Çerkezköy’le buluşturmak kolay mesele değil. Başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerini kullandı.

Daha sonra yeni işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Belediye Başkanı Vahap Akay ve protokol yeni işletmeyi gezerek, işletme sahibi İlker Öztürk’den bilgiler aldı.

 



BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ