Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

MİNİKLERDEN ANLAMLI ZİYARET

MİNİKLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Özel Çocuk Dünyası Anaokulu öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, TSD Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy Özel Çocuk Dünyası Anaokulu öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, anlamlı bir ziyarette bulundu. TSD (Türkiye Sakatlar Derneği) Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Özel Çocuk Dünyası Anaokulu’nun minikleri, özel bireylerle bir araya geldi.

TSD’Yİ ZİYARET ETTİLER

Özel Çocuk Dünyası Anaokulu öğrencileri Okul Müdürü Selda Akbaba, öncülüğünde TSD Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek, özel bireylerle biraraya geldi. TSD Çerkezköy Şubesi Gülnur Koçaçınar’ın misafir ettiği minik öğrenciler, Engelliler Haftası hakkında da bilgilendirildi.

ENGELLİLER HAFTASINI KUTLADI

 Özel Çocuk Dünyası Anaokulu Müdürü Selda Akbaba,  “Engelliler Haftası öncelikli olarak bir kutlama değil; engelli vatandaşlarımız için bir farkındalık yaratma, bu önemli gün vesilesiyle onların önündeki engelleri kaldırma amacı gütmektedir. Herkes bir engelli adayıdır, bu bilinçle toplumsal sağduyuyu sağlamak, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yürütmek ve hayatın her aşamasında birlikte olduğumuzun mesajını vermek bir insanlık görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli bireylerimizin Engelliler Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün engelleri sevgiyle, anlayışla aşalım.” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu anlamlı ziyaret nedeniyle TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, minik öğrenciler ve okul müdürü Selda Akbaba’ya teşekkür etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Kocaçınar, TSD Şubesi ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede de bulundu.



Anahtar Kelimeler: MİNİKLERDEN ANLAMLI ZİYARET

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ