Tarih: 05.11.2019 21:07

MİNİKLERDEN LÖSEMİ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencileri 2-8 Kasım Lösemi Haftası nedeniyle farkındalık hareketinde bulundu. Lösemili çocukların yanında olduklarını göstermek isteyen çocuklar topluma mesaj verdi.

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğretmeni Hilal Aksoy ve Kübra Akagündüz öncülüğünde öğrenciler Lösemi Haftası`nda, lösemi hastaları fotoğrafını vererek, farkındalık eyleminde bulundu. Öğrencilere tam destek veren Okul Müdürü Ercan Küçük ve Şehit Dinçer Ersoy`un annesi Nilüfer Ersoy da bu farkındalık hareketine katıldı.

Okul Müdürü Ercan Küçük, "Toplumda herkes potansiyel hasta ve engellidir. Onun için herkesin yarın başına nelerin gelebileceğini bilemediğinden böyle çocuklara sahip çıkmalıyız. Çocukların düzenli bir yaşam için dengeli ve sağlıklı beslenmeliyiz. Plastik eşyaları ve deterjanları hayatımızdan çıkarmalıyız. Seker ve ünlü besinleri çok az tüketmeli, kilo almamalı, obez olmamalıyız. Cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi radyasyon yayan cihazlardan olabildiğince uzak olmalıyız. Çocuklar bizim yarınımız.. Onları yarınlara iyi eğiterek sağlıklı yetiştirmeliyiz."dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —