Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

MİNİKLER RENKLİ GÖSTERİLERLE MEZUN OLDU

MİNİKLER RENKLİ GÖSTERİLERLE MEZUN OLDU

Çerkezköy’de Özel Çocuk Dünyası Anaokulu’nun minikleri, velilerine unutulmaz bir yılsonu gösterisi yaşatarak mezun oldu.

Özel Çocuk Dünyası Anaokulu’nda unutulmaz yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde, minikler velilerine birbirinden renkli oyunlarıyla, hünerlerini sergiledi.

Özel Çocuk Dünyası Anaokulu, yılsonu etkinliğiyle, 6 yaş sınıflarını mezun etti. Tüm yaş kategorilerinin katıldığı yılsonu gösterisine velilerden yoğun katılım gerçekleşti. Minik öğrencilerin velileri onlarla hem eğlendi, hem de zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Çerkezköy Ambardere mevkii’nde bulunan Özel Çocuk Dünyası Anaokulu öğrencileri, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonunu görkemli bir gösteriyle getirdi. 3 yaştan 6 yaşa kadar tüm öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler, büyük ilgiyle takip edildi. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Sahnesi’nde sergiledikleri gösterilerle yılsonu etkinliğini tamamlayan öğrencilerden 6 yaş grubu da mezuniyet kepini havaya atmayı da unutmadı.

Törende konuşan Çocuk Dünyası anaokulu Müdüresi ve Kurucusu Selda Akbaba, şunları dedi: “Saygı değer anne ve babalar dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken, bizlerde onlara bu sevgiyi tamamlayacak ve hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz. Nitekim çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğitilme çağları 0–6 yaş dönemidir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici olup, bu  vebali yerine getirmek için gayretle çalıştığımıza emin olmanızı diliyorum, öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu ve keyfini yaşıyoruz.” diye konuştu.
 



Anahtar Kelimeler: MİNİKLER RENKLİ GÖSTERİLERLE MEZUN

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ