HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

MİNİKLER YOĞURT MAYALADI

MİNİKLER YOĞURT MAYALADI

Çerkezköy Çocuk Dünyası`nda eğitim gören minikler, yoğurt mayalayarak, eğlenceli bir aktiviteye daha imza attı.

Çerkezköy Çocuk Dünyası yaptıkları aktivitelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Çocuk dünyası Kurucusu Selda Akbaba; ?Milli yemek kültüründe önemli bir yeri olan, sağlımız için faydalarını kavramak adına çocuklarımızla yoğurt mayaladık.? dedi.

Çerkezköy Fatih Mahallesi Yaman Sokak?ta bulunan Çocuk Dünyası, uzman kadrosu ile çocukların eğitim alırken gelişiminin de önemine dikkat ediyor. Eğitim merkezinde, genel müfredat düzeni ile birlikte oyunlar, çeşitli spor aktiviteleriyle çocuklar öğrenirken keyifli vakit geçiriyor.

Çerkezköy Çocuk Dünyası günlük yaşam becerisinin gelişimini sağlayan etkinlik kapsamında yoğurt mayaladı. Yapılan etkinlik hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Akbaba, ?Günlük yaşam becerisinin gelişimini sağlayan bu etkinliğimizde yoğurt mayaladık. Çocuğun neden-sonuç ilişkisini ve dönüşümü bizzat görüp deneyimleye bilmesi için bu etkinlik çok avantajlı. Çünkü kısa zamanda sonuç veriyor. Çocukların bu etkinliğin her aşamasına dahil ederek onların bu büyüleyici dönüşümü deneyimlemesine fırsat verdik. Etkinliğimizde öncelikle sütümüzü ısıttık. Soğumasını bekledik. Daha sonra mayamızı süte karıştırdık ve kavanozların kapağını kapatarak sardık. 3-4 saat bekledikten sonra örtümüzü açtık ve mayalanmış yoğurdumuzu inceledik.? açıklamalarını yaptı.

 

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI