MİLLİ SPORCULARDAN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

MİLLİ SPORCULARDAN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü milli sporcuları Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Milli Sporcuları Zülal Alev Erkan, Kutsal Güneş Kurnaz, Ege Ayyıldızbayraktar, Melis Bolat, İlayda Şen, Kulüp Komodoru Göksel Karaevli, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Şen, Antrenör Berk Uzel ile birlikte Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

BAŞARI DİLEDİ

Vali Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları, yelken sporundaki başarıları sebebi ile tebrik etti. Yıldırım, sporculara Türkiye’yi temsil edecekleri şampiyonalarda başarılar diledi.

TEKİRDAĞ VE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Zülal Alev Erkan yelken sporunda Türkiye Bayanlar 3’sü olurken, 2022 yılında Avrupa ve Dünya Şampiyonasında Tekirdağ ve Türkiye’yi temsil edeceği belirtildi. Kutsal Güneş Kurnaz, ise 2021 Asya Şampiyonu olurken, 2022 yılında Tekirdağ ve Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek. Ege Ayyıldızbayraktar, Tekirdağ’ı ve Türkiye’yi 2022 yılında Avrupa Şampiyonası’nda ve Avrupa Takım Şampiyonası’nda temsil edecek. Melis Bolat Türkiye Şampiyonası küçük kızlar 3’sü olurken, 2022 yılında Kutsal Güneş Kurnaz, Ege Ayyıldızbayraktar, İlayda Şen, Melis Bolat Türkiye Takım Şampiyonu oldu.  

 



ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI

TEKİRDAĞ’DA YELKEN KUPASI HEYECANI

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK