MİLLİ SPORCU’DAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

MİLLİ SPORCU’DAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

Çerkezköylü Milli sporcu Sadrettin Özbahçeci, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye'nin sayılı 'Powerlifting' sporcularından Çerkezköylü Milli sporcu Sadrettin Özbahçeci, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

1 Temmuz’da Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen Strongman World Cup şampiyonasında ilçeyi ve ülkemizi başarıyla temsil eden sporcu Sadrettin Özbahçeci, “Bu yılki Powerlifting şampiyonasına 18 farklı ülkeden sporcular katıldı. Biz de elimizden geleni yaparak hem Çerkezköy’ü hem de Ülkemizi başarıyla temsil etmeye çalıştık. Elimizden geleni yaparak güzel bir derece elde ettik. Ağustos ayında da Sibirya’da gerçekleştirilecek olan finallere katılmaya hak kazandık” dedi. Sadrettin Özbahçeci, konuşmasının sonunda spora ve sporcuya olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile kentimize yaşattığı gurur için sporcumuz Sadrettin Özbahçeçi’ye teşekkür ediyor, Başkanı Vahap Akay, Özbahçeci’ye Ağustos ayı içinde Sibirya’da düzenlenecek olan İnternational Strongman Cup finalleri için de başarılar diledi.



Anahtar Kelimeler: MİLLİ SPORCU’ BAŞKAN ZİYARET

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI