MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

Trafik kazasında hayatını kaybeden eski Milli Basketbolcu İlkan Karaman (34) Karaağaç’ta baba ocağında toprağa verildi.

Muğla'nın Datça ilçesinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Çerkezköy doğumlu eski milli basketbolcu İlkan Karaman (34), gözyaşları arasında Karaağaç’ta toprağa verildi.

CENAZE KARAAĞAÇ’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Çerkezköy doğumlu eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın cenazesi, bugün Kapaklı’ya getirildi. Karaman için öğle vakti Karaağaç Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.  Daha sonra da Karaağaç’taki mezarlığa defnedildi.

Cenazeye, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Karaman’ın beraber oynadığı takım arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MİLLİ BASKETBOLCU BİRÇOK TAKIMIN FORMASINI GİYMİŞTİ

İlkan Karaman, kariyerinde TOFAŞ, Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Büyükçekmece Basketbol, Cholet, Antibes Sharks, Petkimspor, Yalovaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Formosa Taishin ve Çayırova Belediyespor'da oynadı.

 



BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

BOCCİA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI