MİLLETVEKİLİ YÜCEER ÇTSO BAŞKANI ÇETİN'İ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ YÜCEER ÇTSO BAŞKANI ÇETİN

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN'DEN MİLLETVEKİLİ YÜCEER'E; BÖLGENİN 25 İLE 40 YILLIK PLANLARI OLUŞTURULMALI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ahmet Çetin, Milletvekili Yüceer'e bölgenin 25 ile 40 yıllık planlarını oluşturmayı hedeflediğini açıklayarak, destek istedi.

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin'i ziyaret etti. CHP Çerkezköy İlçe teşkilatı ile birlikte ÇTSO’yu ziyarete gelen Milletvekili Candan Yüceer'i, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri birlikte ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan ve bölgenin 25 ile 40 yıllık planlarını oluşturmanın gelecek adına büyük öneme sahip olduğunu ifade eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin şunları söyledi: 

SİZİN DESTEKLERİNİZ İLE

"Bölgemiz için hedeflerimiz var. Bu hedefleri de gerçekleştirmek için yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm kurumlar ile bir arada makro planlarımızı oluşturacağız. Ankara'da da sizlerin desteği ile gelişen, dijitalleşen ve yenilikleri yakalayan bir konuma gelmeyi hedefliyoruz." 

Yeni görevlerinde ÇTSO Yönetim Kuruluna ve Meclise başarılar dileyen Milletvekili Candan Yüceer, ihtiyaç halinde de desteğe hazır olduğunu dile getirdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin, nazik ziyaretleri ve başarı dileklerinden dolayı Milletvekili Candan Yüceer ve İlçe Yönetimine teşekkürlerini iletti. 

 



MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?