MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖĞE BU KEZ ÇORLU’DA ÇALIŞTI

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖĞE BU KEZ ÇORLU’DA ÇALIŞTI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Çorlu’da Erzurumlularla biraraya geldi.

AK Parti Tekirdağ 5. Sıra milletvekili adayı Abdullah Öğe, Çorlu’da bir dizi ziyarette bulunarak, vatandaşlardan 14 Mayıs seçimleri öncesi destek istedi.

DADAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Tekirdağ 5. Sıra milletvekili adayı Abdullah Öğe, bu kez Çorlu’da ziyaretler yaptı. İlk olarak Erzurumlularla biraraya gelen Abdullah Öğe, burada dadaşlardan güçlü bir destek beklediğini söyledi. Erzurumlularla seçim üzerine uzun bir sohbetin ardından Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için ayrı ayrı vatandaşlardan destek isteyen Öğe, Çorlu sokaklarında vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların elini tek tek sıkan Öğe, Gürkılıçoğlu Pasajı, Megalit Pasajı, Küçükler İş Merkezi ve Arılar İş Merkezi ve Tülümenler İş Merkezi’ndeki esnafları ziyaret etti. Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, “Doğru adımlarla Türkiye Yüzyılı’nı anlatmaya devam ediyoruz. İnşallah bu seçimin ilk turunda vatandaşlarımızın desteğiyle Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Bununla birlikte Tekirdağ’dan da AK Parti olarak oylarımızı artırarak en fazla milletvekilini çıkartacağız.”dedi.

Milletvekili Adayı Abdullah Öğe’ye tüm ziyaretlerinde AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle ve Çorlu teşkilat üyeleri de eşlik etti.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK