MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN SUNAL'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN SUNAL

AK Parti Tekirdağ Milletvekili adaylarından Hakan Sunal, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. Sunal, Trakya Flaş Haber’i de ziyaret ederken, seçimi kazanmaktan şüphe duymadıklarını söyledi.

AK Parti Tekirdağ 4. Sıra milletvekili adayı Hakan Sunal, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. Gazetemizi de ziyaret eden Hakan Sunal, seçimi kazanmaktan şüphe duymadıklarını söyledi.

Esnaf ziyaretleri için Çerkezköy’e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Sunal, Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni de ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trakya Flaş Haber Gazetesi’ne gelen Milletvekili Adayı Hakan Sunal, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez ile seçim üzerine bir süre sohbet etti.

14 Mayıs seçimlerine doğru gidilirken, AK Parti’nin Tekirdağ’da her zamankinden daha fazla oy alacağını öne süren Milletvekili Adayı Hakan Sunal, “Halkımızın teveccühüyle sayın Cumhurbaşkanımız bir kez daha seçilecektir. AK Parti’de en fazla oyla meclisteki yerini alacaktır. Bundan şüphemiz yok. Ancak bizler halkımızın sorunlarını dinlemek ve bunlara çözüm üretmek için sahadayız. Seçim startı verildikten sonra her gün Tekirdağ’ı ilçe ilçe, gezerek kapı kapı dolaşıyoruz. Esnafımızla işyerlerinde vatandaşımızla evlerde buluşuyoruz. Sınırlandırma yapmıyoruz ancak bu dönem artan bir vekili de AK Parti olarak biz alacağız.  En az 4-5 vekille Tekirdağ’ı TBMM’de temsil etmek istiyoruz.”dedi.

Bu arada, Tekirdağ geçen dönem 7 milletvekili çıkartırken, bu dönem 1 vekil artarak TBMM'de temsil sayısı 8'e yükselmişti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Öte yandan, Genel Yayın Yönetmenimiz Albez ise Hakan Sunal ve beraberindekilere yaklaşan seçilerde başarı diledi. AK Parti Milletvekili Adayı Hakan Sunal’a Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, İlçe Koordinatörü Savaş Öncü, Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak ve Belediye Meclis Üyesi Adem İçli eşlik etti.



DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI