MİLLETVEKİL ADAYI DEMİRCAN ÇTSO VE TMS’DEN DESTEK İSTEDİ

MİLLETVEKİL ADAYI DEMİRCAN ÇTSO VE TMS’DEN DESTEK İSTEDİ

BBP Tekirdağ 1.sıra milletvekili adayı Turan Demircan, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ 1.sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Demircan, son olarak Çerkezköy TSO ve Türk Metal Sendikası’nı ziyaret ederek, destek istedi.

BBP Tekirdağ Milletvekili Adayı Turan Demircan, Tekirdağ İl Başkanı Resul Danacı ve beraberindekiler, ilk ziyareti Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i makamında ziyaret etti. Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen BBP Milletvekili Adayı Turan Demircan, 14 Mayıs seçimleri öncesi destek istedi. Bölgeyi temsil eden bir kişi olarak, TBMM’de Çerkezköy, Kapaklı gibi sanayi bölgesinin sorunlarını en iyi şekilde çözüme kavuşturulmasında elinden geleni yapacağını anlatan Demircan, “Halkımızdan kendilerine oy vermelerini istiyorum. Bölgenin insanıyım, halkın içinden biriyim.”dedi.

Ziyaret sırasında, bölgenin sorunları ile ilgili görüş alışverişlerinin gerçekleştiği toplantıda, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Turan Demircan’a başarı diledi. 

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı Turan Demircan, daha sonra beraberindekilerle birlikte Türk Metal Sendikası’na geçerek, Murat Koçak ile bir araya geldi. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da Turan Demircan’a seçimlerde başarı dileğinde bulundu.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM