Tarih: 13.06.2019 11:40

MHP`Lİ KORAY ÖNSEL `TEK YÖNÜ` BÜYÜKŞEHİR`E TAŞIDI

Facebook Twitter Linked-in

MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, içerisinde Çerkezköy`deki `Tek yön` uygulamasının da bulunduğu bir dizi konuyu Meclis gündemine taşıdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, MHP`lilerin önergelerine önümüzdeki Meclis Toplantısı`nda cevap verileceğini belirtti.

DÖR ÖNERGE SUNDULAR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı olağan belediye meclis toplantısında MHP`li Büyükşehir Meclis Üyeleri Koray Önsel, Ayhan Kaplan ve Selahattin Karacaoğulları 4 ayrı konuda önerge verdi. MHP Çerkezköy ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel`in de altında imzası bulunan önergelerden ilkinde çok sayıda trafik kazasının yaşandığı Velimeşe ve Veliköy kavşaklarına Elektronik Trafik Denetleme Sistemi (EDS) yapılması ya da alternatif caydırıcı tedbirlerin alınması talep edildi.

ATATÜRK VE ÖZTRAK CADDESİ`NDE DÜZENLEME İSTEDİLER

İkinci önergede ise, tek yön uygulaması yapılan Atatürk ve Öztrak Caddeleri gündeme getirildi. Söz konusu caddelerin genişlemesi nedeniyle karşıdan karşıya geçmekte zorlanan vatandaşlar, trafik kazaları yaşamaya başladı. Hatta ölümlü kazalarında olduğu yollarla ilgili olarak MHP`li Meclis Üyeleri Çerkezköy Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu caddelerinde uygulan tek yön sistemiyle alakalı tamamlayıcı çalışmalar yapılması talep edildi.

TEMMUZ`DA CEVAPLANACAK

MHP`li meclis üyeleri bir diğer önergede ise, seçim döneminde açılışı yapılan ancak hâlen yarım kalan Kapaklı ve Çerkezköy Kültür Merkezleri inşaatlarının durumları hakkında bilgi talep ederken son önergede, denize kıyısı olmayan ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaz sezonunda en yakın plaja ulaşımlarını sağlayacak otobüs seferleri talebi oldu.  MHP`li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel, meclis gündemine taşıdıkları konularla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Meclisimizde dile getirilmiştir. Belediye Başkanımız tarafından olumlu karşılanmış ve Temmuz ayı meclisinde cevap verileceği söylenmiştir. Teşekkür ederiz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —