Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

MEYDANLAR YILBAŞI İÇİN SÜSLENDİ

MEYDANLAR YILBAŞI İÇİN SÜSLENDİ

Çerkezköy ve Çorlu'da meydanlar, yeni yıl öncesinde ışık ve yılbaşı figürleriyle süsledi.

Çerkezköy Belediyesi 2022 yılının bitimine sayılı günler kala Cumhuriyet Meydanı'nı ışıklarla süsledi. Çorlu Belediyesi'nde ise Cumhuriyet ve Atatürk Meydanları'nda süslemeler gerçekleştirdi. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, Çorlu'da vatandaşların yeni yılın coşkusunu yaşayabilmeleri amacıyla Belediye Binası, meydanlar ve caddelerin ışık ve yılbaşı figürleriyle süslendiğini söyledi. 

Çerkezköy ve Çorlu'da Cumhuriyet ve Atatürk Meydanları yeni yıl öncesinde ışık ve yılbaşı figürleriyle süsledi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Tunçcan açıklamasında, "Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle Cumhuriyet Meydanı'nda hazırlanan ışıklandırma ve yılbaşı figürlerinin yanı sıra belediye hizmet binamızın dış cephesinde de gerçekleştirdiğimiz çalışma, vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Çorlu Belediyesi olarak halkımızın yeni yılı şimdiden kutluyor; yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz." dedi.

Çerkezköylü ve Çorlulu vatandaşlar, süslemeler nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken yoğun ilgi gösterdikleri süslemelerin önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

 



Anahtar Kelimeler: MEYDANLAR YILBAŞI SÜSLENDİ

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI