MEVLİD-İ NEBİY PLAKETİMİZİ ALDIK!

MEVLİD-İ NEBİY PLAKETİMİZİ ALDIK!

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’ndan gazetemize plaket…

Merkezi İstanbul’da bulunan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, tarafından geçtiğimiz aylarda Kapaklı’da düzenlenen Mevlid-İ Nebiy programına destek ve katkılarından ötürü Trakya Flaş Haber’e de bir teşekkür plaketi verildi.

KAHVALTIDA MİSAFİR ETTİLER

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Mevlid-i Nebiy programına destekte bulunan protokol ve gazetelere yönelik birer teşekkür plaketi takdim eden Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Coşkun Şahin ile Vakfın Kapaklı’daki gönüllüsü Trakya Üçgeni Gayrimenkul sahibi İshak Şukla, bugün bir kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıda teşekkür plaketini almayan protokol üyeleri ve gazetecilere plaketleri takdim edilirken, bir plakette Trakya Flaş Haber aldı.

SİZİN EN HAYIRLINIZ EŞİNE EN İYİ DAVRANANDIR

Kapaklı’daki Hawthorn Otel’de gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Coşkun Şahin, şunları dedi: “Fatih Sultan Mehmet Vakfı olarak Kapaklı artık bizim de bir merkezimiz oldu. Burada çeşitli zamanlarda programlar yaptık. En son programda aramıza katılamayan protokol mensuplarımızı ve gazeteci dostlarımızı bugün ağırlamak istedik. Bugün Kadınlar Günü de olması münasebetiyle,  1400 küsür yıl önce gelen Allah resulü Hz. Muhammed efendimiz, kadınların hakkını bugünlerden daha önce beyan etmiştir. ‘Sizin en hayırlınız eşine en iyi davranandır’ şiarını bize öğretmiştir. Biz annelerimize, kadınlarımıza ve eşlerimize her zaman iyi davranmakla mükellefiz.”  

KAPAKLI’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDECEĞİZ 

Kapaklı’da önümüzdeki süreçte faaliyetlerini daha da artırmayı planladıklarını belirten Coşkun, “Dua edelim burada eğitim anlamında da vakfımızın büyük faaliyetleri olsun. Bildiğiniz gibi mübarek ay yaklaşıyor ve biz bu ayda insani yardımlarla alakalı Kapaklı’daki ihtiyaç sahibi ailelerimize de yardım yapmayı planlıyoruz. Gerçek ihtiyaç sahiplerini araştırıp, bulup, bizlere ileten olursa bu çalışmayı yapmaya hazırız. Maneviyatın yüksek olduğu toplumlarda kötülükler azalır. Biz vakıf olarak birliği, beraberliği, kardeşliği tesis etmek için elimizden geleni yapıyoruz.”diye konuştu.

 MEVLİD-İ NEBİY PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

 Konuşmaların ardından Vakfın Kapaklı’da gerçekleştirdiği Mevlid-i Nebiy programına katkıda bulunan protokol üyelerine ve basın mensuplarına birer teşekkür plaket takdim edildi.



Anahtar Kelimeler: MEVLİD- NEBİY PLAKETİMİZİ ALDIK!

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ