METİN DÖNMEZ’DEN HEYECANLANDIRAN YORUMLAR…

METİN DÖNMEZ’DEN HEYECANLANDIRAN YORUMLAR…

Son günlerde ÇTSO seçimlerine ilişkin kamuoyunu ısıtan açıklamaların ardından kurt siyasetçi Metin Dönmez de yorumlarıyla seçim heyecanına katıldı.

Uzun yıllar Çerkezköy’de CHP’de siyaset yapan ve son seçimlerde DSP’den Belediye Başkan adayı olan Metin Dönmez’de, Süleyman Kozuva’nın pazartesi günü gönülleri fethettiği açıklamalarının ardından ÇTSO seçimlerine dahil oldu. Dönmez, “Kozuva’yı kararından ötürü alkışlıyorum. Bence Oda Başkanlığı da Ahmet Çetin’e yakışır.” ifadelerini kullandı.

KOZUVA’YI ALKIŞLIYORUM

Pazartesi günü ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, düzenlediği basın toplantısıyla bir ilke imza attı ve bu dönem aday olmayacağını açıkladı. Kendi isteğiyle koltuğundan vazgeçen Kozuva’nın bu çıkışını takdirle karşıladığını belirten siyasetin duayenlerinden Metin Dönmez, Trakya Flaş Haber’e özel değerlendirmelerde bulundu. Dönmez, “Süleyman Kozuva, Ticaret Odası’nda iki dönem başarılı bir şekilde hakkını vererek başkanlık yaptığını düşünüyorum. Bu son çıkışı ise takdir edilecek bir durum. Kendisini alkışlıyorum. Koltuğu bırakmak herkesin harcı değil. Süleyman Kozuva’yı verdiği bu karardan dolayı alkışlıyorum. Örnek bir davranış sergilemiştir.” İfadelerini kullandı.

AHMET ÇETİN YAKIŞIR

Kozuva değerlendirmesinin ardından ÇTSO seçimlerine ilişkin de yorumda bulunan kurt siyasetçi Metin Dönmez, “Bence yeni başkan Ahmet Çetin olmalı. Ahmet Çetin Ticaret Odası’na yakışır. Başarılı, çalışkan ve dürüst bir insan. Yanlış anlaşılmasın, bugüne kadar Ahmet Çetin ile bir kez oturup konuşmuşluğum, bir bardak çay dahi içmişliğim yoktur. Çerkezköy’e gelişini bilirim Ahmet Çetin’in.  20 yıldır kamuoyundan takip ettiğimize göre çalışkan, başarılı ve dürüst bir insan. Bu yüzden Ahmet Çetin’e Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yakışır diyorum.” diye konuştu.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM