MESTAN ÖZCAN, KADİR ALBAYRAK'A YÜKLENDİ

MESTAN ÖZCAN, KADİR ALBAYRAK

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, son günlerde gündemden düşmeyen çayır tırtılı istilası üzerinden, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak' a yüklendi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; "Kadir Albayarak öncelikle şapkasını kendi önüne koysun ve hemşehrililerimize vaadedip de yerine getirmediği işlere bir baksın." dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Başankanı Mestan Özcan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sert çıktı. Albayrak'ın kendisine yönelik eleştirilerine tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Özcan; "Sayın Kadir Albayrak çayır tırtılı konusu ile ilgili bir milletvekilini eleştirdiğimiz cümleler üzerinden konuya müdahil olma çabası içerisinde. Üstüne üstlük biz çayır tırtılı zararlısına karşı canla başla mücadele ederken, kendisinin bu konuda hiçbir şey yapmaması ve bana sosyal medya üzerinden mesaj göndererek umursamazlığını örtmeye çalışması içler acısı bir durum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına bir tavsiyem var. Kendisi önce şapkayı önüne koysun ve hemşehrilerimize vadedip de yerine getirmediği işlere bir baksın. Öte yandan bu şehre ne verdi, bu şehre ne kazandırdı bunun hesabını bir yapsın." ifadelerini kullandı. 

ÇAYIR TIRTILINA KAÇ PARA AYIRACAKSIN? 

AK Parti İl Başkanı Özcan Albayrak'a yönelik eleştirilerini sürdürürken,  "Kadir Albayrak kış aylarında CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin çiftçilere destek amaçlı CHP'li büyükşehir belediyelerine sattığı limonu Tekirdağ halkının parasıyla tırlar ile alıp burada dağıttı. Şimdi Tekirdağlı çiftçiler zorda. Başta dibimizdeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere CHP’li büyükşehir belediyelerinden neden destek getirmedi? Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ne yaptı bu tırtıl istilası ile ilgili? Hangi yüzle çıkıp Mestan Özcan'ı kınıyor? Devletimiz ve Hükümetimiz elinden geleni yapıyor. CHP olarak siz ne yaptınız? Kaç kilo limona kaç lira verdin? Çayır tırtılı zararına karşı kaç lira ayıracaksın? Merak ediyoruz."diye sordu.

VATAN, MİLLET SEVGİSİNİ VE BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ!

Sözlerinin çarpıtıldığın söyleyen Başkan Özcna, "Biz çiftçimiz zor durumda diyoruz, çayır tırtılı diyoruz, mücadele diyoruz; siz bölünmez bütünlükten, 81 ilin kardeşliğinden bahsediyorsunuz. Edirne-Tekirdağ kardeşliğini elbette sizden öğrenecek değiliz. Vatan, millet sevgisini ve bölünmez bütünlüğü de sizden öğrenecek hiç değiliz. Orada benim ne söylemek istediğimi aziz hemşehrilerim çok iyi anladılar. Fakat siz her zaman yaptığınız gibi işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Yazık çok yazık. Hizmet götürmek yerine, hizmete köstek olmak sizin âdetiniz olmuş. Vakti geldiğinde elbette aziz milletimiz bunun hesabını sizlere en güzel şekilde soracak."dedi.

 

BİZ BU OYUNA GELMEYİZ!

Mestan Özcan, son olarak açıklamasında şunları kaydetti: "Siz verdiğiniz sözlerin hiçbirini tutmayın, vaatlerinizi unutun ardından bizi haklı olduğumuz bir konu üzerinden sıkıştırmaya kalkışın. Kusura bakmayın. Biz bu oyuna gelmeyiz. Sayın Albayrak hizmet eksikliklerini bu şekilde gizlemeye çalışıyorsa beyhude uğraştığını bilmelidir. Mersin'deki limon üreticisini düşünen Kadir Albayrak, tırtıl zararı gören kendi çiftçisine de bir kaynak ayıracaktır diye düşünüyorum. Bunu yapmaz ise hizmet etmek yerine tamamen siyasi Saiklerle hareket ettiğini ortaya koymuş olur. Ancak milletimiz de merak etmesin. Onlar durmasa da biz milletimizin yanında durmaya devam edeceğiz."



Anahtar Kelimeler: MESTAN ÖZCAN KADİR ALBAYRAK' YÜKLENDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ